Afslanken

Hebt u ooit gemerkt hoe twee mensen met dezelfde lengte en hetzelfde gewicht er enorm verschillend kunnen uitzien?

De lichaamssamenstelling is de verhouding tussen vet en spieren in het lichaam.

Deze wordt vaak gebruikt om het algemene gezondheidsniveau van een persoon te bepalen.

Modere Body Transformation System is een exclusieve verzameling van wetenschappelijk ontworpen producten met Camellia sinensis voor het rustmetabolisme terwijl het de algemene gezondheid en fitheid bevordert.

 

Zelfs met een zorgvuldig beheerd gewichtsbeheersingsprogramma kan gewichtsverlies de huid er soms uitgedroogd en gerimpeld doen uitzien.

TRIM van de divisie Modere Collagen Sciences is Een robuuste combinatie van CLA (geconjugeerd linolzuur) en de meermaals gepatenteerde Liquid BioCell™-technologie.

Liquid BioCell™ is een bekroonde, gepatenteerd ingrediënt dat een unieke combinatie van collageen type II levert.

Het ingrediënt Liquid BioCell™ is bekroond met 7 Amerikaanse en internationale patenten en meerdere prijzen in de sector.

Ignite is een vegan, zuivelvrije formule gemaakt met een mix van Sinetrol®-citrusextracten en guarana, plus l-carnitine en plantaardige cafeïne.

Of u nu uw normale voedselinname ondersteunt of een gloednieuw voedingsprogramma probeert, uw dieet en fitheid verbeteren of gewoon een maandelijkse make-over voor uw spijsverteringsstelsel zoeken, Modere Activate kan de ideale aanvulling zijn op uw gezondheidsregime.

Modere Activate is een maandelijkse, 3-daagse reiniging die is ontworpen om uw spijsverteringsstelsel te starten met gemberwortel, wat bijdraagt aan een normale spijsverteringsfunctie.

Je hebt verschillende smaken van de trim!

Mango, chocolade, vanille, coconut lime,

Wil je meer info stuur mij een mailtje naar mira.meirsschaut@gmail.com

Of kom gerust in men groep bij op fb